Política

Òmnium recorda a Puigdemont la necessitat d’una estratègia unitària

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, va traslladar ahir al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la preocupació per la falta d’una estratègia unitària de l’independentisme i li va insistir que és “imprescindible un front comú” per actuar contra la repressió i “fer la República”. En una reunió celebrada a l’exili de Berlín, Mauri va recordar al president que l’entitat estarà “al costat dels grans consensos i de l’estratègia compartida per la majoria parlamentària” i va expressar el suport a Puigdemont i a la resta d’exiliats. El vicepresident de l’associació també li va traslladar la convicció que “l’Estat espanyol és el responsable que no s’hagi pogut constituir govern a Catalunya amb la repressió, l’aplicació del 155 i la vulneració de drets dels electes”.

Així, Mauri va remarcar que, per Òmnium, és important i urgent recuperar les institucions “segrestades per un 155 antidemocràtic, una posició compartida amb el president i la resta de formacions independentistes”. L’entitat no deixarà de denunciar l’obstrucció de l’Estat, “disposat a tot per imposar allò que mai no ha guanyat a les urnes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia