Política

La policia desarticula un grup especialitzat en estafes immobiliàries

Els membres del clan dels Nicolic es feien passar per empresaris i oferien imports més elevats del normal per comprar habitatges

La policia espanyola ha desarticulat el ‘clan dels Nicolic’, un grup familiar especialitzat en estafes en el sector immobiliari. Els sets arrestats es feien passar per empresaris i oferien imports més elevats del compte pels habitatges, a canvi que el venedor accedís a canviar-los bitllets grans -que resultaven ser falsos- per altres de valor més petit.

El grup estava establert a l’estat espanyol i Itàlia, i tenia diversos immobles, entre els quals un edifici a Blanes i dues cases de luxe a Castelldefels, valorats en gairebé 2 milions d’euros, així com una empresa sense activitat real aparent i 12 vehicles de gamma alta.

El grup hauria intentat quatre estafes, una de les quals consistent en una compravenda d’una empresa per valor de 7,5 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia