Política

L’ANC demana a JxCat i ERC “unitat d’acció” per reprendre el camí cap a la independència

Considera “una prioritat” defensar la sobirania del Parlament i els drets dels diputats electes, que considera “ahir no va ser” així

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha intervingut aquest dijous al matí en la crisi oberta entre JxCat i ERC, que va provocar ahir la desconvocatòria del ple del Parlament per les discrepàncies sobre la suspensió de Carles Puigdemont. Els recels i els retrets entre els dos partits han enrarit la relació entre les dues formacions. En una piulada a Tiwitter, l’ANC s’ha posicionat clarament en la defensa de la “sobirania del Parlament” i dels diputats electes, que considera hauria de ser “una prioritat” i ha estat crítica assegurant que “ahir no ho va ser”. També fa una crida a la “responsabilitat, a la unitat d’acció” dels partits independentistes i a mantenir una “estratègia coherent per reprendre el camí a la independència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia