Política

U2 inclou la lluita de l’independentisme català en el vídeo d’obertura dels seus nous concerts

El grup irlandès ha estrenat una nova introducció en la seva segona part de la gira europea, que va començar el 31 d’agost a Berlín

El grup irlandès U2 ha estrenat un nou vídeo introductori en el seus concerts en la segona part de la gira a Europa, que va començar aquest divendres passat a Berlín, on apareix una imatge d’una manifestació independentista a Catalunya (minut 2.52 del vídeo complet).

En el nou vídeo introductori, es veuen diferents imatges de lluita i reivindicació pels drets humans d’arreu del món, que apareixen per il·lustrar el discurs de Charles Chaplin al final d’El gran dictador. En un moment en què assegura que “el poble té el poder”és quan apareix la imatge d’una manifestació independentista a Catalunya.

Diverses persones s’han fet ressò a les xarxes d’aquest nou vídeo introductori de la gira Experience+Innocence a Berlín, en què precisament la banda irlandesa va haver de suspendre el concert de l’1 de setembre perquè el cantat, Bono, es va quedar sense veu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.