Política

MARCEL MAURI

VICEPRESIDENT D’ÒMNIUM CULTURAL

“S’estan carregant l’estat de dret per carregar- se el procés”

Retret al PSOE
“Els que ens prometien l’Espanya federal i deien que es podria parlar de tot en absència de violència no han fet cap autocrítica de res”

Mauri es mostra disposat a l’autocrítica, i de fet creu que l’independentisme ja “n’ha fet molta” sobre el que va passar a la tardor. Per això creu que “ja n’hi ha prou”, i també la demana a altres. “Tots els que prometien Espanyes federals o deien que en absència de violència es podria parlar de tot van aplicar el 155 i no han fet cap autocrítica absolutament de res, no han revisat cap de les seves accions”, els acusa. Al contrari, “han mantingut la mateixa línia i encara volen abraçar la bandera del diàleg”, denuncia Mauri, que denuncia la “causa general” oberta i coincideix amb Paluzie que “per carregar-se l’independentisme s’estan carregant l’estat de dret”. “Aquesta és la reflexió que hauria de fer l’esquerra espanyola que ha avalat el 155”, insta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia