Política

Habiliten més pàrquings per a motos a Roses

L’Ajuntament ha incorporat cinc noves àrees per aparcar al barri antic

Roses té més llocs de pàrquing per motos després que l’Ajuntament hagi habilitat fins a cinc noves zones totes al barri antic i n’amplia una de ja existent. Les noves àrees d’aparcament que ja han estat senyalitzades són a la plaça de l’Església i a la riera Ginjolers (davant del parc infantil). En els pròxims dies es procedirà al condicionament de les situades al carrer Palmerola i de les dues de l’avinguda de Rhode –una a l’altura del carrer d’en Mairó i l’altra a la del carrer Sant Elm–, i s’ampliarà la ja existent a l’altura del carrer de La Llotja.

Els nous espais habilitats permeten a partir d’ara l’aparcament de motocicletes inclús dins dels horaris en què els carrers queden tancats al trànsit, sempre que el desplaçament dins de l’àrea de vianants es faci a peu i i no circulant sobre la moto –en tots els casos el recorregut fins al punt d’estacionament és de pocs metres–, per fer prevaldre la seguretat dels vianants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia