Política

Bargalló a Cs: “Els centres es mereixen el respecte que vostès no els donen; no ataquin l’escola”

El conseller d’Ensenyament respon una pregunta de la diputada de Ciutadans

Sierra reclama a Ensenyament que es treguin el llaços grocs, “els llibres que adoctrinen” i els actes polítics de les aules

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha reclamat a la diputada de Ciutadans Sonia Sierra “respecte” per a les escoles. “Els nostres centres es mereixen el respecte que vostès no els donen i el suport que no els donen; no ataquin l’escola, ajudi’ns; és pel seu mateix bé”, ha replicat en una interpel·lació al ple aquest dimecres durant la sessió de control al Govern. Per Bargalló, el “problema” de les aules catalanes és qui pretén “perseguir professorat”, denunciar actuacions pedagògiques i “duent la fiscalia” als centres. Ho ha replicat així a Sierra després que la diputada de Cs li retragués un cartell d’un sindicat que afirma que “la república comença a les aules”. “Tregui els llaços grocs de les nostres escoles, els llibres que adoctrinen i els actes polítics de les nostres escoles”, li ha reclamat Sierra.

Bargalló ha defensat l’autonomia dels centres en les decisions pedagògiques a través del projecte educatiu i en les seves decisions lingüístiques. “No som un departament controlador”, ha assegurat el titular.

“El nostre deure és ser al costat del professorat, dels centres”, ha afegit en deixar a mans d’inspecció, en tot cas, quan es produeixen actuacions “incorrectes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia