Política

Puigdemont avisa Sánchez que les “pròximes setmanes” pot perdre la majoria perquè el temps “s’ha acabat”

El líder de JxCat considera que el primer ministre espanyol ha tingut prou marge per donar una resposta a la crisi territorial però ha estat “incapaç de fer-ho”

Admet que quan van decidir donar-li suport esperaven “una nova recepta” i no un “Rajoy 2.0”

El líder de Junts per Catalunya (JxCat), Carles Puigdemont, ha avisat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que les “pròximes setmanes” pot perdre la majoria al Congrés dels Diputats si no presenta un projecte per a Catalunya. “El temps s’ha acabat”, ha advertit Puigdemont en una conferència a les Illes Fèroe.

El 130è president de la Generalitat considera que Sánchez ha tingut suficient marge per donar una “resposta” a la crisi catalana però ha demostrat que és “incapaç” de fer-ho. “Quan vam decidir donar-li suport esperàvem una nova recepta, no esperàvem veure una mena de Rajoy 2.0”, ha lamentat.

Puigdemont ha participat en un cicle de conferències sobre autodeterminació a Tórshavn, la capital de l’arxipèlag, on ha denunciat que a Espanya hi ha “presos polítics”. Les Illes Fèroe, Escòcia i Nova Caledònia s’han compromès a reclamar a nivell internacional l’alliberament dels líders independentistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia