Política

Rosalía, J Balvin, Cardi B, Erykah Badu, Solange i Tame Impala, caps de cartell del Primavera Sound 2019

Neneh Cherry, Stereolab, Primal Scream, Jarvis Cocker, Suede, altres noms de la pròxima edició

El festival se celebrarà del 30 de maig a l’1 de juny al Parc del Fòrum

Rosalía, J Balvin, Cardi B, Erykah Badu, Neneh Cherry, Solange i Tame Impala són alguns dels caps de cartell del Primavera Sound 2019. El certamen ha destacat la “paritat, l’eclecticisme i l’atreviment” de la propera edició, que s’ha anunciat aquest dimecres als estudis de la nova Ràdio Primavera Sound.

El festival, que se celebrarà del 30 de maig a l’1 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona, obre la porta a grups molt coneguts de reggaeton i de ritmes urbans populars. Se sumen als caps de llista grups més clàssics com Stereolab, Primal Scream, Interpol, el cantant de Pulp, Jarvis Cocker i Suede.

Els organitzadors han defensat que amb aquest cartell “fiança la seva reinvenció apostant decididament per la música urbana sense deixar de costar els referents de la seva essència”.

També han volgut recalcar la paritat del cartell entre homes i dones i el seu eclecticisme estilístic. “És la culminació del que ja s’intuïa en les darreres edicions del festival, concretat en 226 noms dels quals més d’un 50% són dones amb una gran diversitat de gèneres que van des del metal extrem al reggaeton passant pel pop, el hip hop, el jazz, el trap i l’indie rock”.

Els abonaments seguiran a la venda al preu actual de 180 euros fins al 7 de gener i ja estan a la venda les entrades de dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia