Política

La Mirona acull l’estrena a la demarcació de la cantata ‘1714’

Organitzada per l’ANC de Salt, es farà diumenge a la tarda i hi participaran 130 cantaires gironins i set rapsodes

La cantata 1714-2014 , 300 anys vencent, que va compondre Josep Rosinach amb motiu de la celebració del Tricentenari, no s’havia estrenat encara a les comarques gironines, tot i que s’ha representat més de quaranta vegades a les comarques de Lleida, Tarragona i Barcelona i en espais emblemàtics com ara el Palau de la Música i l’Auditori de Barcelona.

Organitzada per l’ANC de Salt, l’estrena de la cantata, un viatge històrico-emocional, serà diumenge, a les 18 h, a la sala La Mirona, i la recaptació anirà destinada a la caixa de solidaritat. Els organitzadors van explicar que han hagut de limitar la participació dels cantaires a 130 tenint en compte l’aforament que permet la sala. Les corals participants són Cantaires per la República, dirigida per Tina Crespo; Veus de l’Estany, dirigit per Carme Cornellà; Veus del Bruguera, dirigit per Irene Casadevall; Coral Multicultural del Ter, dirigit per Núria Ginesta, i Rapsodes per la República, dirigits per Helena Meléndez. Estaran acompanyats per l’orquestra de cambra Solistes de l’Empordà; al piano, Pere Puig Griessenberger, i les veus solistes de Vera Krasnoperova (contralt), Oriol Mallart (baríton) i Maite Mer (soprano). La cantata recorda els fets del 1714, però els organitzadors l’han posat al dia tot fent esment a la República en el títol que pren el nom de l’última cançó: Ara és el moment.

LA XIFRA

15
euros
val l’entrada; 12 euros els menors de 14 anys. La recaptació és per a la caixa de solidaritat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia