Política

Demanen a Valls informació sobre una emissora pirata

La Generalitat ha fet la petició a l’alcaldable perquè va concedir una entrevista a La Súper 96

La Direcció General de Mitjans de Comunicació ha demanat a l’alcaldable per Barcelona Manuel Valls informació sobre La Súper 96, una emissora sense llicència a la qual el polític va concedir una entrevista el 9 de gener. En una carta enviada ahir a Valls, la Generalitat recorda al polític que l’any 2017 va obrir un període d’informació prèvia a un procediment sancionador contra l’emissora i per això l’insta a “facilitar” en el termini de deu dies tant l’adreça dels seus estudis com el nom dels responsables de la ràdio o, en el seu lloc, el de les persones amb qui va concertar l’entrevista. La Súper 96 emet a Barcelona per la freqüència 96,6 Mhz i no disposa de la llicència corresponent atorgada pel Consell Audiovisual de Catalunya (CAC). En la petició a Valls, la Generalitat l’anima a col·laborar aportant informació que pot ser “molt necessària per determinar el responsable editorial” de l’emissora, que, com altres ràdios sense llicència, “molts cops actuen mitjançant entitats interposades amb finalitats fraudulentes”. També li indiquen els canals pels quals pot fer arribar la informació, “en cas” que en disposi, a la Generalitat.

L’alcaldable i els pactes

Manuel Valls va rebutjar ahir l’acord d’investidura entre el PP, Cs i Vox a Andalusia i va garantir que ell no farà cap pacte “ni amb populistes ni amb separatistes”. “Lamento profundament que l’elecció del president es produeixi amb els vots d’una formació d’extrema dreta. Així ho vaig expressar amb rotunditat diversos cops i avui ho reitero”, va dir Valls en un comunicat, en el qual reitera la seva “oposició més ferma” al fet que “els grans partits de la UE legitimin grups d’ideologia ultradretana i d’extrema esquerra”. D’una altra banda, en una intervenció a la jornada Inmonex, Valls va criticar les polítiques d’habitatge de l’actual consistori i va defensar una gestió “creïble i eficient”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia