Política

Ciutadans d’arreu del món explicaran el judici en la seva pròpia llengua en vídeos periòdics

La campanya és iniciativa de la plataforma Foreign Friends of Catalonia

  • VÍDEO: epa

Ciutadans d’arreu del món explicaran el judici de l’1-O en la seva pròpia llengua en vídeos periòdics “senzills” i “directes”. La plataforma Foreing Friends of Catalonia ha presentat la iniciativa coincidint amb l’inici del procés al Tribunal Suprem. En el vídeo de presentació de la campanya, Oriol de Balanzó explica que es tracta del judici “més important de la història recent d’Espanya” i que la sentència final afectarà “directament els drets i les llibertats dels europeus”. Així, diu Balanzó, membres de la plataforma internacional d’amics de Catalunya explicaran a través de vídeos sintètics i de forma periòdica els fets més importants de la setmana. També recolliran afirmacions fetes pels juristes i l’avaluació d’observadors.

Entre els noms que apareixen en aquest primer vídeo de presentació hi ha el del president de la plataforma, Thomas Schulze, el periodista Greg Russell o el professor de dret penal Luigi Foffani, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia