Política

PER LLOGAR-HI CADIRES

Espanya, la unitat i la democràcia

Des d’abans que comencés l’acció judicial contra l’atreviment dels catalans de dipositar una papereta en una urna l’1 d’octubre, bona part de l’anomenada “caverna mediàtica” s’ha dedicat a establir una equivalència: la democràcia és la unitat d’Espanya, i la unitat d’Espanya és la democràcia. Tal qual. A La Razón –que, com El Mundo, caricaturitza els presos polítics–, llegim que el que es jutja és “un cop contra la legalitat democràtica, la ruptura de la unitat territorial i la proclamació d’una «república catalana»”.

Justícia no és impunitat, sinó que no s’indultin els que podrien ser condemnats
Albert Rivera
President de ciutadans
Cap força política pot trencar l’ordre
Teodoro García Egea
secretari general del pp
Que Torra estigui entre el públic demostra que el cop segueix viu
Santiago Abascal
Líder de vox

Pedro J. ens recorda que els nacionalismes dolents són els altres

A l’Espanol.com, el web de Pedro J. Ramírez, llegim: “Quina paradoxa que el nacionalisme, carregat de supremacisme i xenofòbia, una de les pitjors xacres de la civilització, tracti de mostrar-se davant del món com el defensor de les llibertats i la democràcia. Però s’ha d’anar amb compte, perquè en una societat marcada per la postveritat i la propaganda, l’argumentari dels separatistes catalans ha penetrat en no pocs fòrums i mitjans estrangers.

El Suprem no és un parc temàtic, diu l’‘ABC’

“Si algú creu que el tribunal penal permetrà que la sala es converteixi en un parc temàtic de l’independentisme, és que desconeix la seriositat, la independència i la imparcialitat amb què actua.”

No a la propaganda... independentista

La majoria dels comentaris insisteixen en la imparcialitat i la independència de la justícia espanyola, però també que el judici no ha de ser una plataforma de propaganda electoral dels independentistes. I de Vox sí? Manel Fontdevila la clava a Eldiario.es

Torra ha de donar explicacions

“Els ciutadans de Catalunya tenen dret a saber per què [Quim Torra] deixarà desateses les funcions per a les quals va ser elegit, i si aquest absentisme injustificable es mantindrà mentre duri el judici.”

Un tribunal immune a les pressions

“A cap dels membres de la sala presidida per Manuel Marchena els farà enrere ni la debilitat del govern [...] ni les pressions al tribunal dels escamots separatistes i les amenaces de Torra.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia