Política

Casado compara els independentistes amb ETA i acusa Ciutadans de trencar la unitat de la Plaza de Colón

El líder de PP respon a Junqueras que “estimar Espanya és incompatible amb acabar amb la seva democràcia”

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dijous que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, pateix el “síndrome de la T-4”, en referència a l’atemptat d’ETA a l’aeroport de Barajas que va causar la mort d’una persona i va posar punt final a la negociació entre el govern espanyol i l’organització terrorista.

Segons Casado, la caiguda dels pressupostos generals de l’Estat després de “tota aquesta cerimònia de negociació amb els independentistes” recorda a aquelles negociacions. Segons Casado Sánchez es veu forçat a convocar el PP per la pressió de les formacions de la dreta i “perquè els independentistes han volgut”, però no perquè el govern espanyol hagi posat fre a les cessions.

En referència a la manifestació del passat diumenge a la Plaza de Colón de Madrid, Casado ha carregat contra Ciutadans a qui ha acusat de trencar la unitat de les forces de la dreta que es va plasmar en la fotografia on apareixien el mateix Casado amb Albert Rivera i Santiago Abascal.

Casado també s’ha referit a les manifestacions dels diversos líders de Ciutadans, que no tanquen la porta a assolir acords amb el PSOE sempre que el partit faci fora Pedro Sánchez de la secretaria general de la formació.

“No pot ser que ens manifestem junts i després anem separats a les urnes perquè aquest govern torni”, ha dit Casado en un acte a Lugo on ha apel·lat a un vot “útil” per al PP i ha preguntat si Ciutadans està disposat a revalidar “el pacte de l’abraçada” entre Rivera i Sánchez.

Casado també ha tingut temps per parlar del judici. Així, Casado ha respost aquest dijous a les manifestacions de l’exvicepresident del Govern i líder d’ERC, Oriol Junqueras, que en la primera declaració al judici de l’1-O ha assegurat que ell “estima Espanya”. El líder del PP ha afirmat a través de Twitter que “estimar Espanya és incompatible amb acabar amb la seva democràcia”. “Avui hem viscut un míting al suprem, però la veritat preval”, ha escrit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia