Política

el contrapunt

L’autocaravana com a símbol de prosperitat

Temps era temps tothom volia el seu polígon industrial, el seu poliesportiu, la seva piscina, etc. Ara, sembla que la moda és el pàrquing d’autocaravanes, una idea repetida en molts de debats i que, afortunadament, és molt més barata que les anteriors. Si persisteixen en la idea ens trobarem amb un aparcament a cada poble amb tres o quatre autocaravanes en el millor dels casos. En fi, ja sabem que som animals acostumats a ensopegar les vegades que calgui en la mateixa pedra o en una de semblant.

S’ha parlat de moltes altres coses i, com a molts altres llocs, els candidats veuen el turisme com el mannà que ha de solucionar tots els mals. Als clàssics de sempre, com el carril bici, el senderisme, la natura i la porta d’entrada a les Guilleries, s’hi ha afegit darrerament el tema de la pesca gràcies a la zona vedada del Ter entre el Pasteral i la desembocadura de la riera d’Osor. Alguns ens fem grans i el geriàtric comença a preocupar-nos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia