Política

Artadi creu que el debat entre Colau i Maragall ha estat “teatre d’una mateixa cara”

La candidata de JxCat a Barcelona ironitza que si Batet suspèn els diputats empresonats haurà fet un “gest de pel·lícula”

La candidata de JxCat a Barcelona Elsa Artadi ha opinat que el debat entre l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, i el cap de llista d’ERC, Ernest Maragall, ha estat “teatre d’una mateixa cara”, i no un “cara a cara”. En l’acte d’aquest divendres al matí a la seu electoral de JxCat, i acompanyada d’altres candidats com Neus Munté i Ferran Mascarell, l’exconsellera ha criticat la “manca d’ambició” de Colau i la “incapacitat sorprenent” de Maragall d’aturar el “continu de mentides” de la líder de BComú. D’altra banda, Artadi ha ironitzat que si la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, suspèn els diputats empresonats haurà fet un “gest de pel·lícula”.

“Ha estat més teatre que un cara a cara”, ha etzibat Artadi, que ha recriminat a Colau que hagi estat parlant més de la Generalitat que de Barcelona. “No sé si sap que les eleccions són a l’Ajuntament”, ha afegit la candidata, que alhora troba “sorprenent” que Maragall hagi estat “incapaç” de fer girar el debat cap al “fracàs” de la gestió de l’alcaldessa en funcions.

En aquesta línia, Artadi ha fet una crida perquè la ciutadania voti JxCat diumenge i evitar que la fotografia del cara a cara d’avui a la SER esdevingui la imatge del proper govern de la ciutat. Finalment, i encara sobre Maragall, Artadi ha assegurat que no podrà governar “sol”, després que el cap de llista d’ERC hagi manifestat la voluntat de fer-ho “en solitari”.

A l’espera de Batet

D’altra banda, Artadi s’ha mostrat expectant per veure “en què es trasllada” el “gran gest” dels socialistes sobre la decisió de suspendre o no els electes de JxCat i ERC empresonats. “Si el primer que fa Batet [com a presidenta del Congrés] és suspendre quatre diputats catalans, serà un gest de pel·lícula”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia