Política

Ayats reclama a JxCat i Guanyem un acord ampli

ERC de Girona reitera el seu rebuig d’un govern “supeditat als vots del 155”

El cap de llista d’ERC a Girona, Quim Ayats, va reiterar ahir el seu rebuig de construir un “govern supeditat als vots del 155” –rebutjant el bipartit que li proposa Guanyem, que necessitaria els vots del PSC per tirar endavant– i va tornar a apostar per buscar l’entesa entre les tres formacions sobiranistes, és a dir, JxCat, Guanyem i ERC: “Si no arribem a acords amplis, que no sigui perquè no ho hem intentat.” En una cadena de piulades a Twitter, Ayats va reconèixer que “és un moment complex per a tothom” i va apostar per buscar “solucions que no ens aboquin a quatre anys de bloquejos”. Va remarcar que volen un govern que governi per a tothom però que cal ser “conscients del moment polític” i també “de les decisions que ha pres cada partit”, cosa que fa que opini que “construir un govern municipal supeditat als vots del 155 seria un error”. “No podem normalitzar una situació completament anòmala amb els nostres representants en presó preventiva des de fa més d’un any”, va subratllar Ayats.

Nous militants

La secció local d’ERC a Girona va fer dilluns un acte de benvinguda a una vintena de nous militants, entre els quals hi havia Joan Olòriz, vinculat al partit com a independent des del 2015. Hi van ser presents Ester Capella, Teresa Jordà i Joan Tardà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.