Política

El republicà Miquel Pueyo és investit paer en cap de Lleida per majoria absoluta amb els vots de JxCat i el Comú

Després de 40 anys de governs socialistes a la Paeria el nou alcalde diu que té l’objectiu de governar des de la “centralitat” però per la defensa dels “drets i les llibertats”

El republicà Miquel Pueyo ha estat investit paer en cap de Lleida per majoria absoluta de 15 vots amb els suports del seu grup, els 6 regidors de JxCat i els 2 del Comú.

S’ha materialitzat així el pacte anunciat els darrers dies que tot apunta que culminarà amb un acord de govern entre ERC i JxCat i la possibilitat que hi entri també el Comú.

S’acaben 40 anys de governs socialistes a l’Ajuntament de la capital del Segrià i Pueyo ha dit durant el seu discurs d’investidura que té l’objectiu de governar des de la “centralitat” però per la defensa dels “drets i les llibertats”.

Pueyo també ha anunciat que el futur govern “d’entesa” de la Paeria adoptarà mesures en relació als presos i exiliats i que també es crearà una comissió sobre l’1-O.

El fins ara paer en cap, Fèlix Larrosa, ha reiterat la mà estesa cap al futur govern municipal sempre que es governi més enllà de les ideologies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia