Política

Reguant: “Tothom ha assumit que la República no existeix”

La CUP creu que la convocatòria de noves eleccions al Parlament “no anirà massa més enllà de la primavera”

L’exdiputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha admès aquest dissabte: “Tothom ha assumit que la República no existeix”. Dit això, i durant una entrevista a Catalunya Ràdio, ha explicat que la CUP treballa amb la idea que Catalunya tornarà a les urnes com a molt tard la propera tardor.

Reguant ha descrit com un “espectacle lamentable” l’acord a la Diputació de Barcelona entre el PSC i JxCat i ha lamentat que els partits del Govern es barallin “pel repartiment de cadires”.

També ha confirmat que “certs lideratges” de la CUP que “s’han convertit en lideratges de país” podrien tornar-se a presentar a les eleccions si s’aprova la idea de la formació d’ampliar el límit d’un mandat als diputats al Parlament.

Preguntada per un possible retorn de l’expresident Artur Mas a la política activa, Reguant ha indicat que això voldria dir que “probablement durant 10 anys han passat moltes coses però hi ha inèrcies que no”.

Reguant ha dit que aquest cap de setmana la CUP comença a “posar les bases d’una nova proposta política” enfocada a uns eventuals comicis amb “voluntat de revertir la resignació que s’ha instal·lat a les institucions catalanes i en part del moviment independentista”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia