Política

Sánchez insta Torra a concretar l’acte del 17-A per decidir si hi va o no

L’absència de diàleg que Pedro Sánchez s’imposa amb la Generalitat sent president en funcions té peatges com ara el de no saber com serà l’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost del 2017 a la Rambla i a Cambrils. Fonts del seu entorn més proper admeten que el president espanyol no té cap comunicació de Torra sobre com serà l’acte i que vol que li concreti com és per decidir si hi va dissabte o no hi va i deixa la representació estatal en la delegada Teresa Cunillera.

El primer aniversari va estar enrarit perquè la presència de Felip VI –instat per Quim Torra a saludar Laura Masvidal, dona del conseller que va liderar la resposta al 17-A i ara pres, Joaquim Forn– va suscitar crits en contra i a favor enmig del silenci majoritari. Sánchez, que el 2018 va estar amb el rei a la plaça de Catalunya, és conscient que el que envolta el 17-A s’ha enrarit encara més per les informacions sobre el coneixement que el CNI tenia de l’imam de Ripoll Es Satty. En aquest clima, Sánchez medita quedar-se al lloc de retir estiuenc triat per al pont de la Mare de Déu d’Agost i no acudir el 17-A a Barcelona. Torra, serà fidel a visitar Forn a Lledoners dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia