Política

L’Oficina de Drets Civils del govern avisa que cal “respectar el dret a protestar” després de la sentència de l’1-O

Adam Majó avança que elevaran les seves “preocupacions” sobre la decisió del Suprem a l’“opinió pública” europea i internacional

Assegura que “si es confirma” l’atac a la reportera de Telecinco seria un cas “d’intolerància política”

El director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics del Govern, Adam Majó, ha avisat que insistiran molt en la necessitat de “respectar el dret a protestar” després de la sentència de l’1-O.

Majó ha avançat en declaracions a l’ACN que portaran les “preocupacions” sobre la decisió del Tribunal Suprem (TS) espanyol a “l’opinió pública” europea i internacional.

D’altra banda, ha avançat que “si es confirma” l’atac a la periodista de Telecinco durant la manifestació independentista per l’aniversari de l’1-O, es tractaria d’un cas “d’intolerància política”. El vídeo de l’agressió a la reportera s’ha difós a través de les xarxes socials en els darrers dies. Si “es contrasta” el cas, entraria en el seu recull sobre intolerància política a Catalunya.

Majó ha volgut puntualitzar que “pràcticament tots els incidents” que han detectat es produeixen en “àmbits polititzats” i no “en centres de treball, escoles o la via pública”.

“Ens preocupa perquè hi ha un nivell molt elevat d’incidents d’intolerància política, però no hi ha un problema de convivència a la societat catalana”, ha defensat abans de participar en un col·loqui a la Delegació de la Generalitat sobre el cas de l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia