Política

Errejón, sobre l’amnistia o l’indult: “S’ha de buscar la fórmula més pragmàtica i que sigui més possible”

El líder de Més País diu que una sentència condemnatòria allunya un gran acord i farà més difícil la convivència

“S’ha de buscar la fórmula més pragmàtica i que sigui més possible”. Així ha respost el líder de Més País, Íñigo Errejón, en preguntar-li si és més partidari de l’amnistia o de l’indult perquè els presos independentistes surtin de la presó si la sentència és condemnatòria.

Concretament, en una entrevista a TV3, Errejón no s’ha tancat a cap fórmula, però ha rebutjat només quedar-se “amb criteris de legitimitat, sinó de possibilitat”. “Potser ens hem passat amb l’èpica. Hem de seure i intentar arribar a solucions el més de consens possibles”, ha indicat.

El líder de Més País ha avisat que una sentència condemnatòria allunya d’un gran acord per solucionar el conflicte català i farà més difícil la convivència.

Errejón ha recordat que si l’ordenament constitucional espanyol permet l’indult és perquè entén que per sobre del càstig pot haver interessos generals. “I a mi em sembla que hi ha un interès general per sobre: la convivència, a Catalunya i amb la resta d’Espanya”, ha reblat.

En tot cas, ha remarcat que hi ha un debat entre els propis presos sobre la fórmula que prefereix cadascú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia