Política

Un detingut pel llançament de pirotècnia a un helicòpter dels Mossos

La policia catalana ha arrestat un altre jove per la seva suposada implicació amb les protestes del passat dilluns a l’aeroport de Barcelona

Aquests dos arrestos eleven a 201 la xifra total de detinguts d’ençà de la sentència de l’1-O

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns una persona per llençar pirotècnica contra un helicòpter i una altra en relació amb les protestes del passat dilluns a l’aeroport de Barcelona. Amb aquests dos arrestos s’eleva a 201 la xifra total de detinguts els últims dies per la seva suposada implicació en els disturbis desencadenats per la sentència del Tribunal Suprem per l’1-O.

Un jove ha estat identificat –a partir d’imatges obtingudes pels investigadors– com l’autor del llançament de pirotècnia a un helicòpter de la policia catalana que sobrevolava el centre de Barcelona la nit de dimecres a dijous després d’una protesta convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR) contra l’actuació dels Mossos els dies anteriors. Segons fonts policials, es van produir fins a cinc llançaments de pirotècnia contra l’aparell.

La policia catalana atribueix al presumpte autor dels fets un delicte de desordres públics. La investigació, però, continua oberta i podria afegir-se algun càrrec més.

Un altre jove ha estat detingut aquest dilluns per suposats desordres públics en relació amb el bloqueig als accessos l’aeroport de Barcelona-El Prat que es va produir el passat dilluns, en la primera jornada de protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre l’1-O.

Els Mossos d’Esquadra preveuen practicar noves detencions durant els pròxims dies vinculades als disturbis, a mesura que vagin identificant els esvalotadors a les fotografies i imatges de vídeo que ha recollit sobre el que va passar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia