Política

Batet demana votar per un país “sense exclusions” i per un “govern fort que acabi amb el desbloqueig”

La cap de llista del PSC ha exercit el vot a l’Escola Pare Poveda de Vallcarca després d’estar absent tota la campanya per baixa mèdica

La cap de llista del PSC al 10-N, Meritxell Batet, ha demanat votar aquest diumenge per “la justícia social, la convivència, el futur i l’esperança” i ha afirmat que “és important caminar cap a un país sense exclusions, on puguem conviure tots, pensem com pensem, i que no estigui més dividit”. En unes breus declaracions als mitjans de comunicació després de votar a l’Escola Pare Poveda, a Vallcarca, Batet ha dit que “el més important és que d’aquestes eleccions en pugui sortir un govern fort i puguem acabar amb el desbloqueig que viu el país”. Batet ha votat al voltant de dos quarts d’una, acompanyada de la seva mare i les seves dues filles bessones, després d’haver estat absent durant tota la campanya electoral per baixa mèdica, a causa de vertigen.

Batet, que ha agraït els seus companys de partit per haver-la substituït durant la campanya, ha fet una crida a la participació i ha reclamat que tothom vagi a votar perquè “si no, són els altres ciutadans qui decideixen per nosaltres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia