Política

Els manifestants intenten aturar la furgoneta amb el material confiscat a Unipost

La comitiva judicial accedeix a la seu de l’empresa de missatgeria a Terrassa i s’hi està durant mitja hora

La Guàrdia Civil aixeca el dispositiu després de 14 hores de registre

L’escorcoll de la Guàrdia Civil aquest dimecres a la seu de l’empresa Unipost de Terrassa a la recerca de material relacionat amb el referèndum ha resultat bastant accidentat. Després d’hores de bloqueig a la comitiva judicial que portava l’ordre de confiscar els suposats sobres amb notificacions per a les meses electorals, els manifestants han perseguit la furgoneta que s’enduia el botí pels carrers de la ciutat.

Els agents del cos policial espanyol s’han personat a les sis del matí a les instal·lacions de l’empresa de missatgeria i l’ha inspeccionat sense ordre judicial. Finalment han aconseguit per mediació de la Fiscalia una autorització del jutjat de guàrdia per confiscar el material.

La comitiva judicial encarregada de lliurar l’odre ha arribat a mitja tarda i no ha pogut accedir fins a l’interior del local fins a dos quarts de vuit del vespre, ja que més d’un centenar de persones s’ha concentrat a l’exterior per barrar-li el pas.

Finalment els Mossos han desallotjat un grup més reduït de persones que impedien l’entrada per la porta del darrere i la comitiva judicial ha pogut entrar a Unipost, on s’hi ha estat mitja hora.

Quan ha marxat, també ho ha fet el dispositiu policial, així com una furgoneta blanca on presumptament s’ha carregat el material requisat. Els vehicles de la Guàrdia Civil

Ha estat en aquest moment quan els manifestants han intentat barrar el pas a la comitiva i els vehicles policials. Els han perseguit per alguns carrers i han aconseguit bloquejar-los algun pas amb barricades fetes amb tanques, fins al punt que les furgonetes han hagut de retrocedir marxa enrere per poder marxar. Finalment, però, la policia ha intervingut una altra vegada i els vehicles ha pogut continuar el seu camí.

Enmig de l’enrenou, els vehicles de la Guàrdia Civil, amb la furgoneta amb les presumptes notificacions requisades, s’ha desviat des del carrer Cerventes pel carrer Notari Badia, però s’han equivocat i s’han posat per darrere els antics jutjats i el Centre cultural, per acabar sortint a la Rambla, informa Jordi Alemany.

Un Policia municipal ha hagut de baixar corrents per tallar la Rambla i deixar que fessin la volta, com es pot veure en aquestes imatges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona