Política

La FECAC vol explicar a ERC què és la Fira d'Abril

García Prieto ha demanat entrevistar-se amb Carod i Puigcercós per explicar-los el caràcter "obert" del certamen

El president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, ha dit avui que ha demanat dues entrevistes als líders d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira i Joan Puigcercós, per explicar-los "què és la Fira d'Abril 2008", que se celebra al recinte Fòrum.

Durant la presentació del cartell de la 37a edició de la Fira García Prieto ha informat que ha demanat per carta la reunió per explicar als líders d'ERC –partit que ha mostrat en ocasions certes reticències a aquest esdeveniment– el caràcter "obert" del certamen, exemple, ha dit, d'una "Catalunya participativa, on ningú és més que ningú".

La 37a edició de la Fira se celebrarà del 25 d'abril al 4 de maig a l'esplanada del Fòrum, un recinte on s'instal·laran un centenar de casetes, i que l'any passat va reunir diversos centenars de milers de visitants, que ni García Prieto ni el regidor del districte de Sant Martí, Francesc Narváez, han volgut determinar amb exactitud per no entrar en una "guerra de xifres".

"N'hi va haver molts. La Fira d'Abril és l'esdeveniment més important que es fa a Catalunya, això és clar i es pot demostrar", ha afirmat contundent el president de la FECAC.

De la seva banda, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha assistit a la presentació, ha destacat l'esforç integrador d'aquest esdeveniment que se celebra de forma conjunta amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i que és el resultat del treball "il·lusionat" de nombroses entitats al llarg de tot l'any, i que se celebra en un lloc emblemàtic, "el recinte del Fòrum".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

ERC sotmetrà a les bases un preacord amb el PSC per entrar al govern de Barcelona

Barcelona

L’entrada en vigor de l’amnistia desferma les hostilitats judicials i Vox ataca Felip VI

madrid

Tot canviarà al Regne Unit

Londres
Lluís Guinó
Alcalde de Besalú (Junts)

“Amb l’amnistia, podré fer política sense desavantatge”

Besalú
POLÍTICA

Sílvia Paneque: “Em vaig sentir honorada i no sento frustració”

GIRONA
guerra a gaza

Resposta positiva de Hamàs i la Gihad Islàmica a la proposta per a l’alto el foc

barcelona
judicial

Nova topada en perspectiva entre fiscals per l’amnistia

barcelona
Guerra a Gaza

Israel conclou les operacions al centre de la Franja

Barcelona
estats units

El fill de Biden és declarat culpable dels càrrecs per possessió d’armes

barcelona