Societat

L'Ajuntament de BCN presenta el cartell de la 37a Fira d'Abril

La 37a Fira d'Abril de Catalunya ja té cartell. L'ha creat la il·lustradora colombiana Catalina Estrada, que ha volgut plasmar el color i l'alegria del seu país d'origen, així com les impressions del Modernisme català, segons informa l'Ajuntament de Barcelona.

La 37a Fira d'Abril de Catalunya se celebrarà del divendres 25 d'abril al diumenge 4 de maig al Parc del Fòrum.
El treball d'Estrada, que viu a Barcelona des del 1999, s'ha desenvolupat en l'àmbit editorial, el publicitari, el disseny industrial i la moda, i té clients de prestigi com Coca-cola, Microsoft, Camper, Sony, Nike, Paul Smith, Custo Dalmau o Smart.

Recentment, la il·lustradora ha entrat amb força a l'escenari artístic, amb exposicions en galeries de prestigi com La Luz de Jesús, Roq La Rue o Jonathan Le Vine als Estats Units o la Galeria Iguapop, a Barcelona.

L'acte de presentació del cartell de Catalina Estrada s'ha celebrat avui a l'Edifici Fòrum del Parc del Fòrum i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, l'alcalde de Sant Adrià del Besòs, Jesús María Canga, de l'autora i del cartell i del president de la FECAC –entitat organitzadora-, Francisco García Prieto.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.