Política

Ramon Tremosa diu que Montilla és el president que “somiava” Franco per a Catalunya

L'eurodiputat afirma en el facebook que el cap del govern és “regionalista i espanyolitzador”, tal i com voldria el dictador

També acusa el líder de l'Executiu d'haver convocat les eleccions el dia del Barça-Madrid perquè els “convé” que vagi a votar poca gent

Corbacho demana una desautorització pública d'Artur Mas per les declaracions del dirigent convergent

L'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa assegura en la seva pàgina personal de Facebook que José Montilla és el president que “somiava” Franco per a una Catalunya en democràcia, ja que l'actual cap del govern català és “regionalista, espanyolitzador i acatador del centralisme”, tal i com hagués volgut el dictador espanyol.

En el mateix missatge –que comença amb la frase “Montilla=Franquisme sociològic”– Tremosa critica la decisió del president de la Generalitat de convocar les eleccions el 28-N, el mateix dia que està previst que es celebri el derbi entre el Barça i el Madrid de futbol.” Què hauria dit el PSC si Jordi Pujol hagués convocat eleccions en un dia de Barça-Madrid?”, es pregunta Tremosa, que afegeix en el mateix comentari: “(els) convé que voti molt poca gent, només així el tripartit pot repetir, i per això barregen al màxim futbol i política”.

“Quin final de l'aposta estratègica d'ERC!!”, escriu l'eurodiputat al final del missatge, que evidentment no ha agradat gens ni mica a les files del PSC. El ministre de Treball, Celestino Corbacho, que formarà part de la candidatura dels socialistes catalans en els comicis, ha demanat des de Madrid a CiU i al seu president, Artur Mas, una “desautorització en tota regla” de les “impresentables” declaracions de Ramon Tremosa, i que “demani públicament disculpes” al president català, José Montilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
guerra a gaza

Netanyahu assegurà que envairà Rafah amb acord de treva o sense

barcelona
RIPOLL

Badia (Comuns): “L’extrema dreta no té cabuda ni en català ni en castellà”

RIPOLL
política

Aragonès veu “estrafolària” la proposta de Junts per revertir el dèficit fiscal

barcelona
economia

La inflació a la zona euro es manté en el 2,4%

barcelona
política

Serrat, Coixet, Gervasio Deferr o Jorge Javier Vázquez donen suport a Illa

barcelona
política

La CUP, oberta a entendre’s amb ERC, Junts i comuns

barcelona
estat espanyol

Sánchez es torna a investir

Madrid
TEMA DE CAMPANYA

Fer rajar aigua quan no n’hi ha

Girona
Brasil

Bolsonaro s’enreda en la justícia

Buenos Aires