Política

Artur Mas i Oriol Pujol marquen distàncies amb Ramon Tremosa

El líder convergent entén les declaracions però no s'hi vol “referir en els mateixos termes”

CiU evita desautoritzar l'eurodiputat

El president de CiU, Artur Mas, ha lamentat que l'eurodiputat Ramon Tremosa hagi entrat en el terreny dels “retrets personals” després de comparar en el seu bloc el govern de Montilla amb el règim franquista.

Tot i que el líder convergent ha declarat entendre el motiu que ha impulsat Tremosa a escriure la crítica, la coincidència dels comicis amb el clàssic Barça-Madrid, Artur Mas no s'hi vol “referir en els mateixos termes” que ha utilitzat l'eurodiputat.

Per això, el líder convergent ha assegurat que la seva voluntat és ”fer una campanya en positiu i molt constructiva” i esperar que el dia 28 de novembre, amb el seu vot a les urnes “els catalans democràticament passin pàgina del senyor Montilla i del tripartit”.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha evitat en roda de premsa desautoritzar les paraules de Tremosa i ha assegurat que no li consta que des de CiU se l'hagi pressionat per rectificar.

Oriol Pujol, això no obstant, ha assegurat que l'eurodiputat, “conscient de l'enrenou” que han generat les seves declaracions, estava a punt de llançar unes “aclariments” des del seu bloc a Internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.