Política

JAUME PEIX I MUNSÓ

ALCALDABLE PER INDEPENDENTS PER SANT GREGORI- PROGRÉS MUNICIPAL

“La nostra campanya serà participativa”

Ha estat coherent amb la idea de poble que tenen els Independents

Volem obrir l'Ajuntament al poble

Els acusen de fer una oposició poc constructiva?

Nosaltres som un grup obert format per independents amb ideologia d'esquerra que no seguim cap línia de partit i hem fet una oposició coherent amb la nostra idea de poble. És per això que en alguns aspectes hem donat suport a l'equip de govern i en altres no. No vam donar suport al POUM, perquè creiem que la variant que està programada no resoldrà el problema del trànsit, no estem d'acord amb un intercanvi de terrenys que pot hipotecar el futur del poble, ni pensem que les previsions maximalistes siguin les més adients a l'hora de plantejar el creixement del polígon industrial.

No tot es negatiu?

I tant que no, nosaltres vam fer la proposta d'incloure en el CAP els serveis socials i es va construir un edifici més gran, vam plantejar la cessió d'uns terrenys per tal de fer-hi l'institut promès pel conseller Maragall amb data del 2013, i vam treballar amb els altres grups perquè la concessionària canviés la sortida de l'autopista.

Què pot dir de l'actual equip de govern?

Que si governéssim nosaltres ho faríem d'una altra manera. Contràriament al que passa avui que molts acords es prenen en juntes de govern entre l'alcalde i dos o tres regidors, volem obrir l'Ajuntament al poble, volem que els habitants de Sant Gregori sàpiguen què es fa i per què es fa.

Com enfocaran la campanya?

Ajustada al moment de crisi que estem vivint, sabem que no podem prometre grans infraestructures, però sí que volem fer una campanya participativa, en què s'afrontin els problemes reals de la gent. Lluitarem perquè la Generalitat compleixi la seva paraula i comenci les obres del nou institut, també perquè hi hagi una major freqüència d'autobusos, proposem un pla de mobilitat que comportaria potenciar la bicicleta, per marcar les vies escolars, i a més treballaríem per rebaixar l'endeutament del consistori, que és un dels més elevats de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.