Política

Camacho afirma que és l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola qui havia de denunciar el delicte

Justifica davant els mitjans el seu silenci després de conèixer a través de Victoria Álvarez les suposades irregularitats del fill de l'expresident de la Generalitat

La presidenta del PPC recorda que a l'estiu del 2010 només era senadora i no podia pactar res amb CiU

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha justificat aquest dilluns que no hagués denunciat les suposades corrupteles de Jordi Pujol Ferrussola que li va explicar l'exnovia d'aquest, Victoria Álvarez, en un dinar informal el juliol del 2010 i que avui han destapat diversos mitjans. “Si algú m'informa que és coneixedora d'algun delicte és aquesta persona l'encarregada de denunciar-ho davant la justícia, com s'ha produït anys després d'aquest dinar”, ha assenyalat Sánchez-Camacho, que ha afirmat que denunciarà aquestes “escoltes il·legals” per preservar el seu dret a la intimitat. Igualment, la líder del PPC ha recordat que en aquella època era simplement senadora i no podia pactar res amb CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.