En la mort de la professora Victòria Frigola

Després d'una curta malaltia el dissabte passat, vigília de Sant Jordi, ens ha deixat Victòria Frigola Ruiz de Porras, professora de Geografia i Història de l'I.E.S. Jaume Vicens Vives de Girona.Nascuda...

Mn. Joaquim Casadevall i Mallorquí

Havia estat rector de la Cellera de Ter i capellà de l'hospital Josep Trueta

Cerca de difunts

Del
al

Difunts d'Olot

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Juaquín Torreño Muñoz 88 Olot 30/04/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 88 anys. Era natural de Naciochoa (Brasil) i vivia a Olot. Casat amb Natividad Torres Ureña i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a la 1 del migdia, a l'església parroquial de Sant Roc d'Olot.

Difunts a la zona d'Olot

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Florentina Estany Ribera 92 Vall de Bianya, la 30/04/2017 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 92 anys. Era natural de Lladurs i vivia a la Vall de Bianya. Vídua d'Ignasi Pujadors Oliver i deixa una filla. Enterrament, avui, a la 1 del migdia, al cementiri de Sant Salvador de la Vall de Bianya.
Jaume Masias Vila 60 Besalú 30/04/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 60 anys. Vivia a Besalú. Casat amb Ester Vallmajo Costa i deixa una filla. Exèquies, avui, a 2/4 de 2 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.
Dolors Jordi Hospital 82 Bordils 01/05/2017 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Vivia a Banyoles. Vídua de Llorenç Carreras Borrell i deixa tres filles. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Bordils.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00