Política

Catalunya Sí que es Pot de Girona aposta per una sobirania social

El seu cap de llista, Marc Vidal, diu que no es tracta només d'una qüestió nacional

Afirma que volen ser una alternativa presentant “gent normal”

La sobirania no és només un tema nacional, sinó social, segons va afirmar Marc Vidal, el número 1 de la llista gironina de Catalunya Sí que es Pot de les pròximes eleccions al Parlament, que es va presentar ahir a Platja d'Aro. “Volem donar veu a qui no en té, als afectats per la crisi, a la gent dels barris, a la de les zones més desfavorides, als qui pateixen l'efecte de la crisi... per ser una alternativa real a la dreta econòmica que domina Europa”, va reblar Vidal. El cap de llista va tornar a posar sobre la taula, com en les eleccions municipals, la necessitat que els càrrecs electes subscriguin un codi ètic amb els seus guanys i amb qui es reuneixen i per què.

Ell mateix va qualificar d'excepcional el moment polític actual per argumentar les possibilitats de convertir-se en una alternativa política. “Les enquestes es couen en moltes cuines i amb la referència de les eleccions passades i cal tenir en compte que, en aquesta ocasió, hi concorrerem tres forces que no ho hem fet anteriorment: Catalunya Sí que es Pot, la de Mas i Junqueras i la d'Unió Democràtica”, va indicar. El número 3 de la llista, Joan Salmeron, va recordar que els èxits de les seves coalicions a Barcelona i Madrid els fan pensar que poden donar una sorpresa important el 27-S, i la número 2, Alba García, va recordar l'eina de canvi que està essent Podem.

LES FRASES

Hem fet una llista de gent normal, no mediàtica, que coneix els efectes de la crisi en les seves vides
Marc Vidal
Cap de la llista gironina de Catalunya sí que es pot
La il·lusió i la voluntat política són la clau i demostren que les coses es poden fer de manera diferent
Alba García
Número 2 de Catalunya sí que es pot a Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia