Política

C's: “Guanyar a Catalunya el 20-D voldria dir que els catalans no volem trencar Espanya sinó reformar-la”

Rivera vol fer tornar la il·lusió a la gent: “Jo no vull demanar canvis. Jo tinc ganes de fer els canvis en primera persona”

C's ha presentat aquest diumenge a Barcelona €el seu programa electoral per al 20-D centrat en la regeneració econòmica i política d'Espanya i on es plasmen sobre paper propostes trencadores com l'eliminació del Senat i el Consell General del Poder Judicial, una rebaixa de l'IVA cultural del 21 al 7% o un Pacte Nacional per a l'Educació. “En l'educació està també el nostre canvi econòmic”, ha afirmat el líder de C's, Albert Rivera, que ha parlat de fer tornar la il·lusió de la gent perquè “aquest país comenci a somiar de nou”. “Jo no vull demanar canvis. Jo tinc ganes de fer els canvis en primera persona”, ha sentenciat Rivera. “Guanyar a Catalunya el 20-D seria llençar un missatge al món que els catalans no volem trencar Espanya sinó reformar-la”, ha confirmat la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia