Política

Política

Jorge Fernández Díaz: “El president del govern ho sap”

Les noves revelacions del diari ‘Público' indiquen que el ministre de l'Interior va informar Mariano Rajoy de la conspiració amb el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya

L'actual candidat del PP a Catalunya hauria explicat que Mariano Rajoy estava d'acord amb l'intent de desprestigiar els líders de les formacions independentistes catalanes

El president del govern espanyol Mariano Rajoy estava al corrent de la conspiració entre el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Daniel de Alfonso, per fabricar informacions contra dirigents de CDC i ERC abans del 9-N. Si més no, això es deprèn del nou fragment de conversa entre Fernández Díaz i De Alfonso difós aquest dimecres al diari Público .

“El president del govern ho sap”, assegura el ministre al cap d'Antifrau en una trobada que van mantenir el 16 d'octubre de 2014, i li diu que “és un home discret on els hi hagi”. A més, l'actual candidat del PP a Catalunya hauria afegit que Rajoy estava d'acord amb l'intent de desprestigiar els líders de les formacions independentistes catalanes atribuint-los presumptes casos de corrupció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia