Política

Iceta defensa l’oficina per a Montilla

Nega que el seu fitxatge per Enagas sigui un cas de portes giratòries

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va sortir en defensa de l’expresident de la Generalitat i exministre d’Indústria, José Montilla, en considerar que no ha de renunciar a les assignacions que li pertoquen per tenir una oficina com a excap del govern encara que entri al consell d’administració d’Enagas. “El senyor Montilla serà expresident sempre. Per tant, si considerem que els expresidents per a les seves tasques com a tal necessiten un determinat suport administratiu, això és així independentment d’altres coses. Així ho estableix la llei”, va explicar Iceta en una entrevista a TV3, tot assegurant que Montilla compareixerà per donar explicacions a la comissió d’Afers Institucionals (CAI) del Parlament, com han demanat la CUP, JxCat, Cs i ERC.

Iceta va ironitzar sobre les acusacions que es tracta d’un cas de portes giratòries dient que serien portes que “giren molt a poc a poc”, ja que va deixar de ser ministre d’Indústria “fa 14 anys” i va abandonar la presidència catalana fa una dècada. Això sí, va ser senador fins al 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia