Política

Dolors Bassa aposta per un executiu “d’esquerres” amb ERC, JxCat, comuns i CUP abans que un Govern en minoria

L’exconsellera considera que cal “superar” la fórmula actual amb només els partits de Junqueras i Puigdemont

L’exconsellera Dolors Bassa (ERC) defensa un “Govern d’esquerres” que simbolitzi el 3-O de 2017, integrat pels republicans, JxCat, comuns i CUP: “Cal que el futur executiu sigui més ampli i hauria de reflectir el 3-O, que representa aquest augment i suma de l’independentisme”.

Concretament, en una entrevista aquest dimecres a El Matí de Catalunya Ràdio, Bassa ha apostat per “superar” la fórmula actual d’un Govern amb només Junts i ERC: “No el podem repetir, hi havia moltes disputes i desavinences”, ha constatat.

De fet, Bassa ha afegit que no voldria un Govern d’ERC en minoria però que, si hagués de produir-se, esperaria que les altres forces d’esquerres hi donessin “suport estratègic” en termes de governabilitat i pressupost.

D’altra banda, sobre l’empresonament del raper Pablo Hasél, Bassa ha qualificat la detenció “d’inaudita i inimaginable”.

“Malgrat els aldarulls, que no hi estic d’acord, que la gent vegi que la llibertat és un dret em sembla bé, els aldarulls no”, ha argumentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia