Política

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Rebolleda i Peralta, 1 i 2 de la llista del PSC

Lluïsa Cobo no en forma part i Josep Lluís Sagredo baixa fins al número 5

Antoni Rebolleda i Sílvia Peralta, actuals membres de l'equip de govern de Sant Quirze del Vallès, en coalició amb CiU, són els números 1 i 2 de la llista electoral del PSC respectivament. Rebolleda és el primer tinent d'alcaldia i responsable de les àrees de Serveis Personals i Generals, Educació, i Participació Ciutadana i Habitatge, a més de president del Consell Comarcal; i Peralta és la regidora de la subàrea de Serveis Generals.

Un altre dels actuals regidors del partit socialista al consistori santquirzenc, el responsable de les unitats d'Esports i Cooperació, Josep Lluís Sagredo, baixa fins al número 5, i Lluïsa Cobo, actual tercera tinenta d'alcaldia, no forma part de la llista. El número 3 és Jordi Oliver, funcionari de la Tresoreria General de la Seguretat Social i antic president de l'AMPA de l'institut del municipi, i la número 4 és Mercè Pàramo, amb una trajectòria especialment lligada a la docència i la gerència esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.