Política

L'alcalde de l'Alqueria incompleix els acords plenaris

La corporació conservadora es contradiu amb les seues pròpies propostes

La coalició Compromís per l'Alqueria denuncia que l'equip de govern, el que esta fent és incomplir els acords establits pels Plenaris, acords per altra banda proposats per ells mateixa. En aquest sentit, el síndic portaveu d'aquest grup municipal denunciant, manifesta que no es pot entendre com “se'ns pot dir que nosaltres faltem a la veritat, quan el que ells estan fent és incomplir un acord votat i quan hi han actes que ho demostren”.

La denúncia es fonamenta en els acords presos en el Plenari del 7 de juny, on s'establia que les retribucions dels membres de la corporació serien de 6.800 euros per al Alcalde i 3.500 euros per a cada membre de govern i que les retribucions per assistència a juntes de govern serien de 50 euros la sessió.

Amb això clar, la sorpresa de Compromís per l'Alqueria s'ha donat, al observar una resposta de l'alcalde, indicant-los que el que havien explicat a l'opinió pública no era així i que només un dels regidors cobrava els 50 euros, però la realitat és que tot i ser així, els demés cobraven més de 3.000.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.