Política

Pasqual Maragall segueix la nit electoral amb la candidatura europea d'ERC

L'expresident de la Generalitat arriba per sorpresa a l'hotel on el seu germà Ernest i la resta de candidats d'ERC-NECat-Catalunya Sí esperen els resultats dels comicis europeus

Eufòria continguda entre els republicans dues hores abans de conèixer el veredicte de les urnes

L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha decidit seguir la nit electoral al costat del seu germà Ernest i de la resta de candidats d'ERC-NECat-Catalunya Sí a l'hotel Catalònia Rambles.

L'arribada improvisada de l'expresident ha generat una gran expectació entre els periodistes que, des de les set de la tarda, estan instal·lats a la planta baixa de l'hotel. Pasqual Maragall hi ha anat acompanyat de la seva dona, Diana Garrigosa, que ha trucat el seu cunyat poc abans de d'anar al quarter general de la campanya republicana. Tots dos han arribat a un quart de deu de la nit, abans que ho fes el president d'ERC, Oriol Junqueras.

Tal com va fer al míting central dels republicans a la Vall d'Hebron, l'expresident de la Generalitat ha decidit a última hora anar a donar suport personalment al seu germà en un dia que pot ser històric si finalment ERC aconsegueix guanyar les eleccions.

Els republicans es preparen per viure una nit històrica, ja que serien les primers en els últims 78 anys. L'última victòria electoral d'Esquerra es remunta al final de la Segona República.

L'ambient és d'eufòria continguda, però les bones notícies no paren d'arribar. Des de l'exterior, els apoderats transmeten resultats que superen les previsions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia