Política

Ada Colau és la dirigent política més valorada, segons l'enquesta municipal

L'alcaldessa de Barcelona rep un 5,8 sobre 10 en el sondeig després de les eleccions fet públic aquest divendres

També aproven Xavier Trias (5,7) i Alfred Bosch (5,2)

Un 54,9% dels barcelonins creu que la ciutat millorarà en el futur i el 56,6% valora positivament els resultats de les eleccions municipals, segons la primera enquesta d'opinió sobre la situació de la ciutat i la valoració de la gestió municipal que ha fet l'ajuntament després dels comicis.

L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, és la líder política més ben valorada, amb un 5,8 sobre 10, seguida de l'exalcalde Xavier Trias (5,7) i només aprova un altre candidat a l'alcaldia, el republicà Alfred Bosch, amb un 5,2.

El primer tinent d'alcalde i portaveu del Govern, Gerardo Pisarello, ha presentat aquest divendres els resultats de l'Enquesta Postelectoral de Barcelona, realitzada entre els dies 26 de maig i 8 de juny i les 800 entrevistes telefòniques de la qual es van dur a terme la setmana següent dels comicis municipals

L'estudi recull, seguint les pautes dels baròmetres municipals, els indicadors d'opinió sobre el present i el futur de la ciutat. També recull la valoració de l'acció municipal i la percepció sobre l'estat de l'economia, entre d'altres



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia