Política

L'estelada, a la rotonda de Torroella per la Diada

L'equip de govern de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat instal·lar una estelada al giratori de la plaça del Lledoner a Torroella en un acte que es farà l'11 de setembre vinent. L'objectiu de la decisió és reforçar el suport institucional al procés de transició nacional en uns moment especialment significatius i és producte de l'acord de govern entre CiU i ERC-Junts.

La nova estelada s'afegirà a la que oneja des del setembre del 2012 a la plaça de la Sardana, al costat de la de Torroella de Montgrí i de la senyera, i a la que es va col·locar el setembre del 2014 al pal de la casa de la vila, per donar suport al 9-N. La nova estelada s'hissarà aquest Onze de Setembre en el que esdevindrà l'acte central de la celebració de la Diada a Torroella. Es vol que sigui un acte festiu i reivindicatiu, alhora, i el més participatiu possible. L'acte es programarà de tal manera que en acabar tothom que hi estigui inscrit pugui sortir en autocar o en cotxes cap a la gran manifestació de la Via Lliure, a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia