Política

MES demanarà la creació de la delegació del govern al Penedès

La diputada Magda Casamitjana recorda que l'àmbit funcional s'ha de desplegar com a la resta del país

La presidenta de MES-Moviment d'Esquerres, Magda Casamitjana, ha assegurat avui a Vilafranca que la seva primera demanda en el moment de constitució del nou Parlament de Catalunya serà la creació de la delegació del govern del Penedès. “Al Penedès l'àmbit funcional no s'ha desplegat amb totes les conseqüències, a diferència de la resta del territori”. Casamitjana considera que el país està vivint un procés de canvi estructural que ha de servir per posar les bases del futur i en aquest futur, les idees de centre esquerra tindran un lloc representant pel socialisme sobiranista que ells representen.

MES-Moviment d'Esquerres diu que en aquest moment és prioritari que s'iniciï el procés constituent del nou Parlament, i que es posin les bases per crear un pla de xoc que permeti incentivar les polítiques socials i d'esquerra. Per això, Casamitjana creu que pot coincidir amb els representants de la CUP que buscar unes noves eleccions al mes de març no és el millor per al país.

Dins del procés sobiranista, Casamitjana defensa la fidelitat al president Mas perquè “sense ell i sense CDC el país no hauria arribat al punt que ha arribat” i demana la unió de les forces sobiranistes per iniciar el camí cap a un nou país.

LA FRASE

Sense el president Mas i CDC no hauríem arribat fins aquí i ara les forces sobiranistes hem d'estar unides
Magda Casamitjana
presidenta de mes-Moviment d'esquerres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia