Política

Una conversa distesa tenyida de revelacions personals

L'entrevista d'El Punt Avui Televisió a Puigdemont i Mas ofereix moments en què els dos polítics parlen de la seva família, de la pròpia trajectòria i caràcter, i de com encaren la nova situació

L'entrevista d'El Punt Avui Televisió al president de la Generalitat Carles Puigdemont i a l'expresident Artur Mas deixa un bon grapat de moments on els dos van mostrar el seu perfil més personal. La conversa, conduïda pel director d'El Punt Avui, Xevi Xirgo, i que es podrà veure avui a la nit i demà a la tarda, va permetre conèixer nous detalls sobre les hores decisives prèvies a l'anunci de l'acord per a la investidura de Puigdemont. Cap dels dos va estalviar les referències familiars, a alguns trets que defineixen el seu caràcter i a elements que han estat cabdals per a la seva formació. Puigdemont, per exemple, va explicar com va entrar a la JNC fa anys quan ja era un independentista de soca-rel. Mas va oferir una imatge molt més relaxada del que és habitual en ell, com descarregat de l'enorme pressió política que havia sostingut fins fa poc. Els dos també es van sincerar de com afronten aquesta nova etapa política: en aquest sentit, l'entrevista permet apreciar els seus estils diferents a l'hora d'expressar-se i de fer arribar el discurs.

Entre altres curiositats, Mas va parlar de la seva condició d'avi acabada d'estrenar i d'algunes de les coses que voldria fer ara que disposarà de més temps. Puigdemont va recordar la importància que han tingut per a ell els monjos de Poblet i va apuntar alguna idea sobre què posarà al seu despatx presidencial enlloc del que hi tenia Mas.

L'enregistrament de l'entrevista es va fer aquest dimecres al restaurant 7 Portes de Barcelona i les imatges estaran disponible al web del diari (www.elpuntavui.cat). Demà també se'n podrà trobar un extens resum en aquest diari.

LA XIFRA

2
emissions de l'entrevista farà El Punt Avui Televisió. Avui dissabte (22.15) i demà (18.00), quan també es publicarà al diari


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia