Política

Puigdemont aposta per crear un nou partit

El president de la Generalitat veu en les alcaldies de CDC el “planter dels lideratges emergents”

Creu que s'ha de “posar a renovar” fins i tot el nom de la formació, i esperona els militants a “no tenir límits ni complexos” en el procés

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, entra de ple en el debat intern de CDC i aposta clarament per fundar un nou partit. En declaracions a l'ACN, Puigdemont ha explicat que davant la consulta que la formació té plantejada, ell optarà per crear “una nova eina” que lligui “la millor tradició de Convergència” i una mirada “cap al futur” protagonitzada per “nous missatges, nous llenguatges, noves formes de governar i nous lideratges”. En aquest sentit, enmig del debat sobre les figures que haurien d'encapçalar la renovada CDC, apunta als alcaldes que té CDC com a “base” de la nova formació i sobretot com a “planter de lideratges emergents”. L'aposta de Puigdemont per crear un nou partit arriba fins i tot al nom, assegurant que també això “s'ha de posar a renovar” i esperonant a la militància a “no tenir límits en les ambicions ni complexos” en aquest procés intern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia