Política

frança

Air France suspèn el 20% dels vols d'avui per la vaga de pilots

L'aerolínia Air France va indicar ahir que avui suspendrà més del 20% dels seus vols en la segona de les quatre jornades de vaga convocades pels sindicats de pilots, un fet que comportarà un elevat nombre d'anul·lacions. En un comunicat, l'aerolínia francesa va explicar que intentarà garantir el 80% dels trajectes, més del 85% en territori francès i un 70% entre l'aeroport parisenc Charles de Gaulle i altres ciutats europees.

Air France va admetre que, de tota manera, no es poden descartar cancel·lacions o endarreriments dels vols, però que tots els clients seran informats amb prou temps d'anticipació. La vaga, que té lloc enmig de la celebració de l'Eurocopa de futbol a França, no afectarà els vols de les companyies KLM, Delta i Transavia. Ahir, però, ja va haver de suspendre el 9% dels vols estatals i un 17% dels europeus que connecten amb el Charles de Gaulle.

El director general de la companyia francesa, Frédéric Gagey, va insistir ahir que es treballa perquè les afectacions siguin mínimes en els 150 vols que aquests dies utilitzen els passatgers que viatgen per assistir als partits de futbol de l'Eurocopa, que se celebra fins al pròxim 10 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia