Successos

Societat

Agressió col·lectiva a un alumne menor d'edat, fora d'un institut de Salt

La víctima estudia al Vallvera

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois per aquests fets

Es manté la investigació oberta per identificar més implicats

Un episodi de violència va tenir lloc divendres de la setmana passada a Salt, on uns joves van agredir de manera col·lectiva un menor d'edat. Els fets es van registrar a l'exterior de l'institut d'educació secundària Vallvera, situat al camí de les Guixeres. La víctima, de tretze anys, és estudiant d'aquest centre acadèmic. L'agressió, però, no té cap relació amb l'institut, sinó que es tracta d'un succés totalment aliè al centre educatiu. A diferència del noi que va resultar ferit, a més, els investigats tampoc són alumnes del Vallvera i ni tan sols coneixen el menor que van abordar. Tot fa pensar, de fet, que l'únic objectiu que pretenien era buscar brega. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació i, de moment, han detingut dos nois com a presumptes responsables d'un delicte de lesions. Un dels joves que va ser arrestat és menor d'edat i va quedar citat a declarar davant la fiscalia de menors. L'altre detingut, en canvi, és major d'edat. Es tracta de Youssef Hriouech Raji, que està previst que passi a disposició judicial aquest cap de setmana.

El succés es va originar el 9 de desembre, pels volts de les sis de la tarda. El menor estava amb uns companys a l'exterior de l'institut, just a la zona de vianants que hi ha entre dos aparcaments (per la banda que dóna al camí de les Guixeres). De sobte, un grup de quatre o cinc nois van començar a increpar un amic de la víctima. Aquest no es va immutar i no els va fer cas. Va ser aleshores quan van canviar d'objectiu i van molestar un altre dels menors. Tots els membres de la colla dels agressors van atacar aquest alumne, li van propinar cops de puny i li van causar policontusions a la cara, així com la fractura d'ossos del nas.

La família de la víctima va presentar denúncia als Mossos, que en tot moment els han donat suport i hi estan en contacte. El mateix dia dels fets una patrulla de paisà es va dirigir a la zona de la pallissa, però els acusats ja no hi eren. Mitjançant diverses gestions, els agents van aconseguir identificar a posteriori dos dels presumptes agressors, que van ser detinguts, i la investigació segueix oberta per esclarir qui són els altres còmplices.

3
joves que anaven en un grup de quatre o cinc van començar a increpar la víctima per buscar brega.

LA DATA

09.12.16
pels volts de les sis de la tarda van tenir lloc els fets a la via pública, entre dos aparcaments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia