Successos

trànsit

accident mortal

Dues dones moren en una col·lisió frontal a Juneda

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa arran de l’accident

Dues dones han mort i una altra persona està en estat crític com a conseqüència d’un accident de trànsit que s’ha produït a primeres hores d’aquest matí a Juneda (Garrigues), en topar frontalment un camió i el turisme en el qual viatjaven les víctimes.

El Servei Català del Trànsit (SCT) ha informat que l’accident s’ha produït per causes encara no determinades cap a les 08.38 hores del matí a l’altura del quilòmetre 75 de l’N-240, al seu pas per la localitat de Juneda.

Com a conseqüència de la col·lisió, ha mort la conductora del turisme i una de les passatgeres que ocupaven els seients del darrere del vehicle, i ha quedat ferida crítica una altra persona que viatjava al cotxe.

La carretera N-240 es troba tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dels Mossos d’Esquadra i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia