Successos

la polèmica del cie

Els interns del CIE en vaga de fam l'abandonen

Les 37 persones del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca que continuaven aquest dilluns en vaga de fam perquè se'ls deixés en llibertat han abandonat la protesta al migdia, segons han informat fonts de la policia espanyola. Els interns han dinat i han retornat a les seves cel·les després que en les últimes hores hagin estat en una zona comuna, segons han informat les mateixes fonts, que subratllen que la situació dins el centre s'ha “normalitzat”.

Un total de 68 interns de nacionalitat algeriana van començar una vaga de fam diumenge. Tres membres de la plataforma Tanquem els CIEs han visitat el centre avui al matí per conèixer la situació i comprovar que es garantia els drets dels interns, i vuit diputats al Parlament i al Congrés han demanat reunir-se amb el director del CIE, però se'ls ha negat l'entrada sense petició oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia