Successos

Successos

Tres homes violen una dona al carrer, a Girona

Els Mossos busquen els agressors, que van coincidir amb la víctima en un bar

Una altra dona denuncia que una exparella seva va violar la seva filla

Els Mossos d'Esquadra estan treballant per identificar i detenir tres homes sospitosos d'haver agredit sexualment una dona dissabte a quarts de sis de la matinada a la zona del pont de la Font del Rei, la passera que travessa l'Onyar al costat del carrer del Carme. La dona es va presentar a denunciar els fets a l'oficina conjunta dels Mossos i els municipals, i va relatar que els tres individus la van agredir sexualment per torns i que un d'ells fins i tot va ejacular a la seva cara quan la tenien estesa a terra. Segons la descripció dels agressors que va fer la víctima, es tracta de tres homes joves, de poc més de 20 anys, blancs, tot i que un d'ells tenia la pell molt morena, amb tatuatges i almenys un d'ells també amb pírcings a la cara. La dona va explicar que havia coincidit amb els agressors en un bar de copes del carrer Maluquer i Salvador de la ciutat. Tot i que diu que no els coneixia d'abans, va assegurar que seria capaç de reconèixer-los en cas que els tornés a veure.

Els Mossos busquen els agressors i investiguen si la violència envers la dona pot estar relacionada amb algun tracte o deute que aquesta hagués establert amb els agressors al bar. La dona va ser atesa pels serveis psicològics dels Mossos.

Un altre cas

Els Mossos també estan investigant un altre cas que s'hauria produït diumenge a la matinada. Una dona va denunciar que una exparella seva havia agredit sexualment la seva filla sortint d'una discoteca de la zona de la Devesa de Girona. Segons el que va explicar la dona quan va acudir als Mossos, ella i la filla havien anat juntes a la discoteca i allà havien coincidit amb l'home amb qui la mare havia tingut una relació. Mare i filla es van separar i l'home es va oferir a dur la noia fins a casa seva, i hauria sigut llavors que hi hauria hagut el contacte sexual.

Tot i la versió de la mare, els investigadors no descarten que les relacions entre la seva exparella i la seva filla fossin consentides i que, per tant, no hi hagués delicte.

LA XIFRA

3
homes van agredir sexualment una dona enmig del carrer a Girona, dissabte a la matinada


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia